دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران و ارایه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه مدیر پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) امکانات کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) را تشریح می کند و معتقد است تعداد تختهای مراقبت ویژه و اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) بهتنهایی بهاندازه یک بیمارستان و اقدامات انجام شده در مجتمع بیمارستانی امام خمینی در سطح کشور کمنظیر است.
به گزارش
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طاهره زرعیچیان مدیر پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره)، بخش مراقبتهای ویژه کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) را معرفی کرد و افزود:با راه اندازی فاز اول بیمارستان حضرت مهدی مجموعا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی تعداد ۱۱۲ تخت فعال ICU در حال حاضر در حال ارایه خدمت به بیماران بدحال و نیازمند به مراقبت های ویژه هستند.
مدیر پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) با بیان اینکه در این مرکز از تجهیزات و فناوری پیشرفته روز استفاده شده است افزود: همه کمبودهایی که در قسمتهای قبلی مجتمع وجود داشت بهنوعی خیلی بهتر و با حضور پرسنل کارآمد، توانمند و جوان در این بیمارستان جبران شده است.
وی با اشاره به ارتقا امکانات رفاهی افزون بر امکانات تخصصی کلان بیمارستان حضرت مهدی (عج) گفت: علاوه بر ارائه خدمات تخصصی پرستاری و پزشکی به بیماران، امکانات رفاهی کارکنان و کادر درمان در سطح بالایی تأمین شده است.
طاهره زرعیچیان با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی(ره)، همیشه بهترین و کاملترین خدمات را در بین بیمارستانهای دولتی کشور ارائه میدهد گفت: بازخوردهای خوب بیماران و همراهان پس از بهبودی و ترخیص از بیمارستان حضرت مهدی (عج)، نشاندهنده رضایتمندی آنها از کیفیت خوب خدمت است.
مدیر پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) تصریح کرد: 112 تخت آیسییو در کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) وجود دارد و بهطورکلی تعداد تختهای مراقبت ویژه و اورژانس این مجتمع بهتنهایی بهاندازه یک بیمارستان است که بالاترین تجهیزات، بهترین خدمات را زیر نظر اساتید مجرب ارائه میدهد و در سطح کشور کمنظیر است.
نظر دهید